Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Líčení, které nemá hranice: Tipy pro královny festivalů

10.5.2024

Taky jste se nemohli dočkat? Období hudebních festivalů a párty je tady!  Víkendy s přáteli, oblíbenými kapelami a dobrým jídlem a pitím budou patřit jen a jen vám. Nebojte se vystoupit z davu, být sama sebou a pořádně si vše užít!  V novém článku vám poradíme, jak na to, aby byl váš look stejně výjimečný jako atmosféra těchto akcí, kde nic není nemožné. Připojte se k nám a objevte, jak malé detaily mohou oživit váš festivalový styl.

BEZ PRAVIDEL: LÍČENÍ, KTERÉ PÍŠE VÁŠ VLASTNÍ PŘÍBĚH

Hudební festivaly jsou akce, při kterých se setkávají různé kultury, styly a umělecké směry. Jsou to dny plné radosti, svobody a nekonečné zábavy. Právě zde máte jedinečnou příležitost prolomit běžné beauty konvence a experimentovat s líčením, na které jste si možná dosud netroufla. Nejen na podiu, ale i pod ním totiž padají všechna tabu a otevírá se prostor pro kreativitu a odvahu

Barvy, barvy a zase barvy! Pokud se do práce nebo do města stále neodvážíte, tady obavy zahoďte. Čím víc jich použijete, tím líp. A že máme z čeho vybírat! Letošní novinka oblíbené řasenky Maybelline Lash Sensational Sky High v odstínech modré, růžové či bordó vás určitě neminula. Teď je na čase ji vyzkoušet. Barevnou řasenku můžete použít na celé řasy, nebo je přidat jen na konečky řas v kombinaci s běžnou černou. Fantazii se meze nekladou! 

Super praktické jsou také oční linky. Nejen, že s nimi můžete skvěle vyhrát, ale taky nezaberou příliš místa, takže si jich můžete vzít víc a během víkendové akce zaexperimentovat. Zvlášť mini tužky Dermacol Summer Vibes jsou proto přímo ideální. Milujeme ale i tekuté linky od NYX, nebo novinky od Maybelline. A pozor - i když píšeme o tužkách na oči, nikdo neříká, že se celý váš obličej nemůže stát plátnem pro skvělá umělecká díla :)  

V pozadí nemůžou zůstat samozřejmě ani oční stíny. I ty se totiž mohou stát skvělým pomocníkem pro vytvoření nepřehlédnutelného looku. Zapomeňte na barevnou škálu k sobě ladících barev a projevte svou osobnost netradičními kombinacemi. K tomu přímo vybízí pestrá  paletka NYX Professional Makeup Ultimate I Know That's Bright nebo paletky od Makeup Obsession.

Oční stíny můžete použít klasicky na pohyblivé a spodní víčko, s trochou cviku, se správným štětcem a s pomocí fixačního spreje ale mohou posloužit i namísto očních linek. Stačí oční stín smíchat fixátorem a tenkým zkoseným štětcem už kouzlit tak, jak vám velí srdce. 

Chce to ještě něco víc speciálního? Sáhněte po třpytkách! Ozdobit se kamínky, použít třpytky na vlasy nebo třeba na rty je trendy, a kdy jindy to vyzkoušet než na hudebním festivalu! Gabriella Salvete představila novou kolekci Festival, ve které najdete mimo jiné třeba fluorescenční nalepovací krystaly nebo třpytky v gelu na tělo, obličej i vlasy. Rozzářit celé tělo můžete ale i tělovými mléky nebo oleji s třpytkami, vyzkoušejte třeba tělové mléko od Victoria's Secret Temptation Shimmer, nebo oblíbený NUXE olej s třpytkami

Při výběru správného líčení pro festival je důležité myslet na výdrž produktů. Vybírejte takové, které jsou odolné vůči vodě a potu, aby váš look vydržel i během celonočního tance pod hvězdami, a vše nezapomeňte ráno důkladně zafixovat. 

CO JE V BATOHU, TO SE POČÍTÁ - VYBÍREJTE PRAKTICKÁ BALENÍ

Je jasné, že na akci, jako je hudební festival, nebo víkendová párty, hraje každý centimetr v batohu důležitou roli, a je potřeba promyslet i to, abychom kvůli krásnému líčení nemuseli brát zavazadlo navíc. Určitě ne! Kompaktnost a praktičnost je důležitá a myslíme na ni i my. Líčení, které jsme doporučili, je zároveń skvěle skladné a místa vám zabere minimum. Ale co s pleťovou a tělovou kosmetikou? Své oblíbené produkty, bez kterých se neobejdete, si můžete přelít do plnitelných cestovních lahviček, třeba těch z již zmiňované řady Festival od značky Gabriella Salvete. Ty využijete pro šampony, kondicionéry, krémy a gely. Nejen, že je zbytečné mít stále na zádech plná balení, ale sluníčko navíc kosmetice škodí. Raději je tedy nechte doma v koupelně a za dobrodružstvím si vezměte jen nezbytné množství. 

Další variantou je využít multifunkční kosmetické produkty, které lze použít více způsoby a ušetřit tak místo i námahu. Univerzální produkty sice nejsou ideální na denní bázi, jednou za čas vám ale neublíží. Například krém Skin Food od Weledy můžete zcela bez výčitek použít jak na pleť, tak na tělo a ruce. Podobně na tom je třeba i levandulový krém od Purity Vision, který může posloužit navíc jako zklidňující krém po opalování, ale i při potížích s pobodáním od hmyzu. A pak tu jsou drobnosti, které oceníte, třeba jako praktický travel set zubní pasty a kartáčku od Curaproxu, který prostě nemá chybu! 

Věříme, že nemusíme připomínat, že místo na SPF ochranu na tělo i pleť se v batohu zkrátka najít musí, i kdyby kvůli tomu zůstala doma jedna rtěnka. 

 

VŮNĚ, KTERÉ UCHOVÁVAJÍ VZPOMÍNKY

A protože nakonec - protože to, co si v z výjmečných zážitků pamatujeme nejdéle, je vůně - nezapomeneme přibalit takový parfém, se kterým chceme mít spojený právě zážitek hudebního víkendu. I tady sáhněte po praktických minibaleních, která budete mít stále po ruce. V malé mililitráži jsou dostupné oblíbené a ověřené vůně - třeba Perfect od Marc Jacobs v 10 ml flakonku, nebo právě pro cestování a dobrodružství stvořené vůně značky Miss Kay. Vyzkoušet nový způsob nanášení vůně pak můžete s parfémovanou tužkou Bruno Banani Woman

Pokud také patříte mezi fanynky hudebních festivalů, přejeme vám, abyste si jich letos užily naplno, zahodily ostych, a staly se královnami večírků! Vždyť jde hlavně o zábavu, a tou líčení rozhodně je! 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.